Online sagsgang, faste priser.

Vi hjælper både virksomheder og arbejdstagere med at søge om arbejds- og opholdstilladelse på baggrund af beløbsordningen.
kr.
16.599
Inklusiv
moms

AR1 Basis pakken er til dig der som arbejdstager har fået tilbudt et job i Danmark med en årlig løn på mindst 448.000 kr. (2022-niveau). Med denne pakke sørger vi for, at du som arbejdstager opfylder alle betingelserne for at søge om arbejds- og opholdstilladelse efter beløbsordningen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 4.405 kr. (2022-niveau) til Udlændingestyrelsen.

kr.
19.995
Inklusiv
moms

AR1 Plus pakken er til dig som ønsker hjælp til både arbejdsgiverdelen og arbejdstagerdelen af en ansøgning om arbejds- og opholdstilladelse efter beløbsordningen. Med denne pakke repræsenterer vi både arbejdsgiver og arbejdstager.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
Checkmark
Ansættelseskontrakt
Question mark
Checkmark
Økonomi og budgetter
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 4.405 kr. (2022-niveau) til Udlændingestyrelsen.

Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Dan dig et overblik over betingelserne her.

Hvis man er udlænding (uden for EU) og har fundet et job i Danmark, eller hvis man er en dansk arbejdsgiver som ønsker at ansætte en udlænding der har statsborgerskab uden for EU, har man muligheden for at søge om dansk opholdstilladelse samt arbejdstilladelse til vedkommende.

Ansøgningerne er almindeligvis opdelt i to dele, hvor den ene del udfyldes og indleveres af arbejdsgiveren i Danmark, og den anden del udfyldes og indleveres i hjemlandet af den potentielle medarbejder.

Søg rådgivning i god tid

SIRI (Styrelsen for International Rekruttering og Integration) gennemgår virksomhedens forhold, for at vurdere, om ansættelsen er reel og ikke et proformaforhold for at opnå opholdstilladelse.

Det er derfor en god ide, at forholde sig til ansøgningen allerede inden der ansøges. På den måde har man en mulighed for at optimere sine forhold på forhånd.

SIRI vurderer om ansættelsen giver mening i forhold til ansættelsesvilkår, stillingsbeskrivelse og lønkrav (minimum 445.000kr. 2021-niveau), samt virksomhedens økonomi og størrelse.

SIRI beder derfor virksomhederne om at fremsende regnskaber, oversigt over allerede ansatte medarbejdere, samt ansættelseskontrakten for pågældende nye udenlandske medarbejder.

Vi kan udarbejde eller gennemgå dokumenterne for at sikre, at de overholder parametrene opstillet af SIRI. Er der forhold som efter vores vurdering ikke er gode nok, sørger Fair ophold for at yde den nødvendige rådgivning, så der bliver taget kompetent hånd om forholdet.

Vi hjælper dig med at sikre de bedste forudsætninger for en succesfuld ansøgning. Bestil en af vores pakker med det samme, eller start eventuel med en konsultation.

Log ind på din personlige side

Opretter du din sag hos os, kan du til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på din dashboard. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Sagsbehandlingstid og gebyr

Ansøgninger om arbejds- og opholdstilladelser efter beløbsordningen behandles af SIRI (Styrelsen for International Rekruttering). SIRI har et servicemål for sagsbehandlingen på 1 måneder, forudsat at man indgiver ansøgningen uden fejl og med behørig dokumentation for, at man opfylder kravene. Indlevering af korrekt udfyldt ansøgning med fyldestgørende bilag, giver dig nemlig de bedste forudsætninger for en hurtig behandling.

Ansøgningen består af to dele. Den ene skal udfyldes af arbejdsgiveren og indgives herhjemme i Danmark. Den anden del skal udfyldes af arbejdstageren og indgives ved dansk repræsentation der hvor arbejdstageren opholder sig. Arbejdstageren kan også give fuldmagt til arbejdgiveren hvorefter arbejdgiveren kan indgive hele ansøgningen i Darnmark.

Der skal betales et gebyr til SIRI på 4.405 kr. (2022-niveau) herudover kan der være lokale gebyrer som arbejdstageren skal betale i forbindelse med indgivelse af sin del af ansøgningen.

Sådan fungerer det i praksis

Bestil pakke
Når du bestiller en af pakkerne på denne side, eller under en gratis telefon konsultation, vil du blive ringet op af en sagsbehandler, som vil drøfte din bestilling med dig. Ved enighed fremsender sagsbehandleren dig en klientaftale der indeholder aftalevilkårene for vores sagsbehandling, samt betalingsinstrukser. Du binder dig først når du betaler og accepterer denne klientaftale.

Du kan i øvrigt vælge at få delt pakkeprisen, så du ikke skal betale hele beløbet på en gang.

Accepter klientaftalen
Efter din accept vil du få tilsendt velkomstbrev med log ind oplysninger til din personlige sagsside. På denne side vil du altid kunne se sagsforløbet, skrive direkte til din faste sagsbehandler, hente og uploade dokumenter der skal bruges i din sag mv.

Telefonisk møde
Din sagsbehandler vil herefter aftale et telefonisk møde med dig. Formålet med dette telefonmøde vil være at få indblik i jeres konkrete forhold, gennemgå betingelserne du skal opfylde, rådgive om forhold der bør og kan forbedres for at sikre en succesfuld ansøgning, samt at besvare alle dine spørgsmål.

Dokumenter til sagen
Sagsbehandleren står praktisk talt for alt i forbindelse med indgivelsen af din ansøgning. Du skal blot sørge for, at fremsende sagsbehandleren de nødvendige dokumenter, som skal bruges til sagen. Dokumenterne kan du som sagt, nemt uploade via din personlige log ind side, eller via mail til sagsbehandleren.

Og bare rolig, sagsbehandleren vil sørge for, at rådgive dig om hvilke dokumenter du skal fremskaffe til sagen. Det kan nemlig være forskelligt fra sag til sag, alt afhængig af dine personlige forhold. Du vil også kunne hente tjeklister og guides på din log ind side som du kan anvende for overskuelighedens skyld.

Når du har fremsendt/uploadet alle dokumenter til sagen, vil sagsbehandleren gennemgå dem og varsle hvis der er anledning hertil.

Fremsendelse af ansøgningen
Når alt er som det bør være og klar, vil sagsbehandleren samle det hele sammen, udarbejde en argumenterende følgeskrivelse og indgive ansøgningen til SIRI.

Sagsbehandleren vil herefter overvåge sagen og sørge for at besvare alle henvendelser fra SIRI.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det betyder noget for dem på et personligt plan, at kunne hjælpe udlændinge med deres ansøgninger. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her. Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved jeres side og gøre alt for at hjælpe dig med din sag om opholds- og arbejdstilladelse.

Vi har hjertet med

Vi driver vores virke af ideologiske årsager. Vi er meget omhyggelige med hvem vi ansætter og samtlige af vores jurister vil sværge, at det ikke er lønsedlen, men glæden ved at hjælpe familier med at opnå samliv, der motiverer og driver dem.

Vi vil samtidig også indrømme, at vi mener, at de danske udlændingeretlige regler er alt for strenge, og det er derfor en æressag at vise udlændinge en mere human side af Danmark.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det er personligt betydningsfuldt og berigende for dem, at kunne hjælpe med at  vise omverden en mere human side af Danmark. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her.

Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved jeres side og gøre alt for at hjælpe dig i din sag.

Det er ikke ualmindeligt, at sagsbehandlerne involverer sig i sagerne følelsesmæssigt og vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har modtaget blomster og chokolade fra danskere og udlændinge, der synes sagsbehandleren har ydet hjælp udover det forventlige.

Opfylder du ikke kravene? 

Hvis du ikke opfylder de grundlæggende krav, kan du med fordel bestille en gratis telefon konsultation, for at drøfte mulighederne for at opnå dispensation for de krav du ikke opfylder, eller andre måder der kan sikre dig ophold her i landet.

Hvis du endnu ikke har læst betingelserne du skal opfylde for at opnå opholds- og arbejdstilladelse efter beløbsordningen kan de læses her.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Hvad siger tidligere klienter

5/5 på Facebook

Fair ophold has been very kind and professional the way they handled my case. I am very happy for their services and will recommend them always to anyone.

Thank you very much for your services 🙏🙏

Vijay Aksh
Facebook icon
Se på Facebook

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på Facebook
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation