Online sagsgang, faste priser.

Hvis du er blevet tilbudt arbejde i Danmark som fodermester eller driftsleder inden for landbrug kan du søge om opholdstilladelse.
kr.
12.699
Inklusiv
moms

Med AR1 Basis Pakken er du sikret fuld assistance i forbindelse med indgivelse af din ansøgning om arbejds- og opholdstilladelse på baggrund af tilbudt arbejde inden for landbrugsområdet.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 4.295 kr. (2021-niveau) til SIRI.

kr.
16.999
Inklusiv
moms

Ansøgningen består af to dele hvor den ene del skal udfyldes af arbejdstageren og den anden del skal udfyldes af arbejdsgiveren. Der er i samme forbindelse betingelser som både arbejdstager og arbejdgiver skal opfylde hver især. Med AR1 Plus pakken bistår vi både arbejdsgiver og arbejdstager i forbindelse med ansøgningen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 4.295 kr. (2021-niveau) til SIRI.

Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Kravene til familiesammenføring er rimelige omfattende. Du kan danne dig et overblik her.

Er du blevet tilbudt arbejde som fodermester eller landbrugsdriftsleder kan du søge om dansk arbejds- og opholdstilladelse.

Ansøgningerne er almindeligvis opdelt i to dele, hvor den ene del udfyldes og indleveres af arbejdsgiveren i Danmark, og den anden del udfyldes og indleveres i hjemlandet af den potentielle medarbejder.

Søg rådgivning i god tid

SIRI (Styrelsen for International Rekruttering og Integration) gennemgår virksomhedens forhold, for at vurdere, om ansættelsen er reel og ikke et proformaforhold for at opnå opholdstilladelse.

Det er derfor en god ide, at forholde sig til ansøgningen allerede inden der ansøges. På den måde har man en mulighed for at optimere sine forhold på forhånd.

SIRI vurderer om ansættelsen giver mening i forhold til ansættelsesvilkår, stillingsbeskrivelse, samt virksomhedens forhold mv.

SIRI kan derfor bede virksomhederne om at fremsende regnskaber, oversigt over allerede ansatte medarbejdere, samt ansættelseskontrakten for pågældende nye udenlandske medarbejdere.

Vi kan udarbejde eller gennemgå dokumenterne for at sikre, at de overholder parametrene opstillet af SIRI. Er der forhold som efter vores vurdering ikke er gode nok, sørger Fair ophold for at yde den nødvendige rådgivning, så der bliver taget kompetent hånd om forholdet. Se hvad vores sagsbehandling består af.

Vi hjælper dig med at sikre de bedste forudsætninger for en succesfuld ansøgning. Bestil en af vores pakker, eller start med en gratis konsultation.

Log ind på din personlige side

Sager om opholdstilladelser har oftest stor betydning for ansøgerne. Vi oplever derfor at klienterne værdsætter at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres dashboard. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Sagsbehandlingstid og gebyr

Ansøgninger om opholds efter landbrugsordningen behandles af SIRI som har et servicemål for sagsbehandlingen på 1-3 måneder, forudsat at man indgiver ansøgningen uden fejl og med behørig dokumentation for, at man opfylder kravene. Indlevering af korrekt udfyldt ansøgning med fyldestgørende bilag, giver dig nemlig de bedste forudsætninger for en hurtig behandling.

Der skal betale et særskilt gebyr på 4.295 kr. (2021-niveau) i forbindelse med indgivelse af ansøgningen.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13. Herudover kan du altid kontakte os på servicecenter@fairophold.dk.

Vil du gerne høre nærmere eller har du spørgsmål kan du booke en gratis konsultation her. Du kan også ringe på  +45 71 74 12 26 eller skrive til servicecenter@fairophold.dk

Anmeldelser

Hvad siger vores klienter om os

5/5 på Facebook

Fair ophold has been very kind and professional the way they handled my case. I am very happy for their services and will recommend them always to anyone.

Thank you very much for your services 🙏🙏

Vijay Aksh

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på TrustPilot
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation