Online sagsgang, faste priser.

Du kan søge om arbejds- og opholdstilladelse hvis du har mulighed for at få et job, som hører under et fagområde hvor Danmark har mangel på arbejdskraft.
kr.
12.699
Inklusiv
moms

Er du blevet tilbudt en stilling i Danmark der hører under positivlisten kan du søge om arbejds- og opholdstilladelse. Med AR1 Basis pakken sikrer du dig fuld assistance under hele ansøgningsprocessen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 4.295 kr. (2021-niveau) til SIRI.

kr.
16.999
Inklusiv
moms

Ansøgninger om arbejds- og opholdstilladelser består af to dele. Den ene del skal arbejdstageren udfylde og den anden del skal arbejdsgiveren udfylde. Med AR1 Plus pakken sørger vi for at bistå både arbejdstager og arbejdsgiver med ansøgningen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
Checkmark
Ansættelseskontrakt
Question mark
Checkmark
Virksomhedens forhold
Question mark
BestilGratis konsultation
Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Du kan danne dig et overblik over betingelserne her.

Hvis du har fundet et job i Danmark i en stilling der er på positiv listen kan du søge om dansk opholds- og arbejdstilladelse efter positivlisten.

Du kan listen her

Du skal kunne dokumentere at du har en uddannelse, som kvalificerer dig til stillingen. Listen bliver i øvrigt opdateret flere gange årligt, så det en god ide at man lige tjekker om stillingen som du har fået tilbudt, aktuelt befinder sig på listen.

Praktisk viden

Ansøgningsprocessen består af to led. Det er nemlig sådan at både du og din potentielle arbejdsgiver skal udfylde hver sin del af ansøgningsskemaet. Du skal dokumentere at du har kvalifikationerne til jobbet og arbejdsgiver kan komme ud for at skulle dokumentere at have råd til din ansættelse og mv.

Vi kan hjælpe kun dig, eller både dig og arbejdsgiver med ansøgningen. Det sædvanlige er, at vi hjælper både arbejdsgiver og ansøgeren. På den måde er man sikret at ansøgningen er så god som den overhovedet kan blive.

Log ind på din personlige side

Man kan altid følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på sin personlige log ind side "dashboardet". Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Sagsbehandlingstid og gebyr

Ansøgningen skal indgives ved SIRI (Styrelsen for International Rekruttering). SIRI har et servicemål for sagsbehandlingen på 1 måned, forudsat at man indgiver ansøgningen uden fejl og med behørig dokumentation for, at man opfylder kravene. Indlevering af korrekt udfyldt ansøgning med fyldestgørende bilag, giver dig nemlig de bedste forudsætninger for en hurtig behandling.

Der skal betales et gebyr til SIRI på 4.295 kr. (2021-niveau) samtidig med indgivelsen og der kan tillige forventes et lokalt gebyr såfremt arbejdstageren indgiver sin del af ansøgningen i sit bopælsland.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også altid skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Hvad siger kunderne?

5/5 på Facebook

Fair ophold has been very kind and professional the way they handled my case. I am very happy for their services and will recommend them always to anyone.

Thank you very much for your services 🙏🙏

Vijay Aksh
Facebook icon
Se på Facebook

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på Facebook
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation