Online sagsgang, faste priser.

Har du en innovativ forretnings-idé som kan skabe nye arbejdspladser i Danmark? Så kan vi hjælpe dig med at søge om dansk arbejds- og opholdstilladelse.
kr.
12.699
Inklusiv
moms

Du kan først søge efter reglerne om "Start-up Danmark" når den virksomhed du ønsker at etablere, er godkendt som innovativt med udviklingspotentiale. Hvis din virksomhed allerede er blevet godkendt kan du benytte dig af denne pakke, hvor du får fuld assistance i forbindelse med indgivelse af ansøgningen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 2.000 kr. (2021-niveau) til SIRI.

kr.
13.999
Inklusiv
moms

SD1 Plus pakken er en alt-inklusiv pakke. Dvs. vi hjælper dig både med at blive godkendt som en innovativ virksomhed med udviklingspotentiale hos Erhvervsstyrelsen og herefter med indgivelse af ansøgningen hos SIRI

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Vurdering og rådgivning
Question mark
Checkmark
Erhvervsstyrelsen
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 2.000 kr. (2021-niveau) til SIRI.

gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
FAST PRIS
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
GENNEMGANG AF KRAV
Kravene til familiesammenføring er rimelige omfattende. Du kan danne dig et overblik her.

Med Start-up Denmark kan du som udlænding bosætte dig i Danmark. Det kræver dog at du kan vise at du er en iværksætter og at du vil starte en virksomhed i Danmark. Der stilles dog krav til den virksomhed du ønsker at starte op i Danmark. Virksomheden skal vise vækstpotentiale og skal være innovativ.

Om din virksomhed opfylder innovativ- og vækstkravet vurderes af Erhvervsstyrelsen der har et særligt udvalg der tager stilling hertil.

Først når din virksomhedsidé er godkendt kan du ansøge SIRI om opholds- og arbejdstilladelse efter Start–up Denmark ordningen. Det gode ved Start-up Denmark ordningen er, at den kan anvendes af op til 3 personer på en gang, hvis de 3 personer skal starte virksomheden op sammen.

Søg rådgivning i god tid

SIRI (Styrelsen for International Rekruttering og Integration) gennemgår jeres forretningsidé.

Det anbefales at du starter din sag op hos Fair Ophold allerede inden du søger om godkendelse af din forretningsidé. Med vores ekspertise kan vi hurtigt vurdere om forretningsidéen

Det er derfor en god ide, at forholde sig til ansøgningen allerede inden der ansøges. På den måde har man en mulighed for at optimere sine forhold på forhånd.

SIRI vurderer om ansættelsen giver mening i forhold til ansættelsesvilkår, stillingsbeskrivelse og lønkrav (minimum 436.000kr. 2020-niveau), samt virksomhedens økonomi og størrelse.

SIRI beder derfor virksomhederne om at fremsende regnskaber, oversigt over allerede ansatte medarbejdere, samt ansættelseskontrakten for pågældende nye udenlandske medarbejder.

Vi kan udarbejde eller gennemgå dokumenterne for at sikre, at de overholder parametrene opstillet af SIRI. Er der forhold som efter vores vurdering ikke er gode nok, sørger Fair ophold for at yde den nødvendige rådgivning, så der bliver taget kompetent hånd om forholdet. Se hvad vores sagsbehandling består af.

Vi hjælper dig med at sikre de bedste forudsætninger for en succesfuld ansøgning. Bestil en af vores pakker, eller start med en gratis konsultation.

Log ind på din personlige side

Familiesammenføringssager er hjertesager for vores klienter, som har et naturligt ønske om at leve sammen med sin ægtefælle. Vi oplever derfor at klienterne værdsætter at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres dashboard. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Sagsbehandlingstid og gebyr

Ansøgninger om familiesammenføring efter EU-reglerne skal indgives ved SIRI (Styrelsen for International Rekruttering). SIRI har et servicemål for sagsbehandlingen på 3 måneder, forudsat at man indgiver ansøgningen uden fejl og med behørig dokumentation for, at man opfylder kravene. Indlevering af korrekt udfyldt ansøgning med fyldestgørende bilag, giver dig nemlig de bedste forudsætninger for en hurtig behandling.

Ansøgningen skal indgives ved jeres personlige fremmøde hos SIRI eller en lokal borgerservice som tager i mod ansøgninger.

I modsætning til ansøgninger efter de danske regler, skal der ikke betales noget gebyr i forbindelse med indgivelse af ansøgningn.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13. Herudover kan du kontakte os på hotline@fairophold.dk, der er åbent i dagtimerne alle dage mellem 13-21, hvor det er  muligt at få akut hjælp og rådgivning.

Vil du gerne høre nærmere eller har du spørgsmål kan du booke en gratis konsultation
her. Du kan også ringe på  +45 71 74 12 26 eller skrive til servicecenter@fairophold.dk

Såfremt du overvejer at påbegynde en sag, henviser vi til vores handelsbetingelser.

Anmeldelser

Hvad siger vores klienter om os

5/5 på Facebook

Fair ophold has been very kind and professional the way they handled my case. I am very happy for their services and will recommend them always to anyone.

Thank you very much for your services 🙏🙏

Vijay Aksh

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på TrustPilot
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation