Bestil gratis
konsultation.

Reglerne er komplicerede og under konstant forandring. Vi kan give jer et overblik over jeres specifikke situation, rådgive om forhold der kan gøre jeres ansøgning bedre, så I opnår den bedst mulige ansøgning.

Opret sagBestil konsultation
gratis konsultation
Tag kontakt til os med det samme og få vurderet dine muligheder. Første konsultation over telefonen er altid gratis.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26. eller send en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
FAST PRIS
fra 7.499 kr. inkl. moms
Pris kan variere afhængig af kompleksiteten i den konkrete sag. Men du får altid en fast pris inden du vælger at opstarte en sag hos os.  Se her hvad pakkerne indeholder.
GENNEMGANG AF KRAV
Kravene til familiesammenføring er rimelig omfattende. Hvis du vil, kan du læse en gennemgang af kravene her.
Reglerne om ægtefællesammenføring er efterhånden blevet rimelige svære at overskue, og reglerne har ændret sig meget over kort tid. Vi kan give jer et overblik over jeres situation, rådgive om forhold der kan gøre jeres ansøgning bedre og hjælpe jer med at indgive den bedst mulige ansøgning til udlændingestyrelsen

I er ægtefæller og I ønsker at være sammen. Det kan vi godt forstå. Vi forstår også, at et afslag på jeres ansøgning om ægtefællesammenføring kan medføre uholdbar besvær for jer som ægtepar.

Det er derfor yderst vigtigt, at I forstår hvad en ansøgning om ægtefællesammenføring indebærer. Og nej, det er ikke nok blot at udfylde ansøgningsskemaet hos Udlændingestyrelsen - ikke hvis i vil være sikker på at I giver jeres ansøgning den bedste mulighed for at gå igennem.

Vi får henvendelser fra mange ægtepar, som har fået afslag på grund af mindre fejl i ansøgningen, eller på grund af forhold som de kunne have taget sig af, forinden de søgte.

Her hos Fair Ophold sørger vi for at I forstår reglerne, at I modtager forståelig og korrekt rådgivning, samt at jeres sag bliver behandlet effektivt og korrekt.

Søg rådgivning i god tid - Undgå unødig afvisning.

Som sagt, vær forberedt!

Udlændingestyrelsen stiller strenge krav til dokumentation for ægteskabet, bl.a. til undgåelse af proformaægteskaber.

I skal derfor kunne dokumentere forudgående personligt kendskab til hinanden. Eksempelvis kontakt via Facebook, Whatsapp og lignende. Det mest fordelagtige er dog, hvis I har mødt hinanden personligt, gerne gentagende gange.

Hvis I ikke er gift, kan i søge om ægtefællesammenføring hvis I kan bevise et længerevarende forudgående samliv, der er offentligt registreret med fælles folkeregister i Danmark eller udlandet.

Specialviden og særlige problemstillinger
Det er vigtig at ansøgningsskemaet udfyldes korrekt, ikke kun fordi det hjælper med at få hurtigere svar fra Udlændingestyrelsen, men også fordi at et ikke korrekt udfyldt skema kan risikere politianmeldelse for falsk forklaring til en offentlig myndighed.

Praktiske ting
Fordi Fair Opholds personale er uddannet jurister med speciale inden for udlændingeret, har vi særlig erfaring med rådgivning inden for området. Derfor har vi også indgående kendskab til andre praktiske forhold som ansøgere går igennem, både før de har ansøgt, under ansøgningens behandling, samt efter de har opnået eller fået afslag på opholdstilladelse efter reglerne.

I mange tilfælde opholder ansøgeren sig allerede i Danmark, medens Udlændingestyrelsen behandler ansøgningen om ægtefællesammenføring. Hvad skal I gøre, hvis den af jer som er ansøgeren, bliver syg og skal til lægen? Hvem betaler for det? Eller hvad med graviditet? Hvordan opnår i retten til vederlagsfri fødsel i Danmark medens jeres sag er verserende?

Der kan også være vigtige særregler som giver dispensation for en del af kravene til familiesammenføring, bl.a. fra de 104.040 kr. i garanti.

Med denne specialviden kommer du trygt igennem hele ansøgningsprocessen. Fair ophold gør det så nemt og sikkert som muligt, til en meget rimelig pris for en specialiseret ydelse.

Sagsbehandlingstid og gebyr
Indlevering af korrekt udfyldt ansøgningsskema med fyldestgørende bilag, giver dig de bedste forudsætning for en hurtig behandling. Udlændingestyrelsens servicemål er 10 måneder. HUSK at du skal betale et særskilt gebyr til Udlændingestyrelsen på 8.210 kr. (2020-niveau), samtidig med indleveringen.

Telefontider
Kontoret har telefontid mandag - fredag mellem kl. 10-13. Herudover kan du kontakte os på hotline@fairophold.dk, der er åbent i dagtimerne alle dage mellem 13-21, hvor det er  muligt at få akut hjælp og rådgivning.

Vil du gerne høre nærmere, har du spørgsmål, eller vil du gerne booke en tid er du velkommen til at ringe på  +45 71 74 12 26 eller skriv til servicecenter@fairophold.dk

Pakker og priser

Svæv over de forskellige punkter i pakkerne for at se deres nærmere indhold.
Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 8.210 kr. (2020-niveau) til Udlændingestyrelsen.

Prisen for nogle sager kan være dyrere end angivet, såfremt der er særlige forhold der komplicerer sagen, og hvor der skal søges dispensation.

FA1 - ægtefællesammenføring BASIS
Kr.
7.499
inkl. moms
Personligt møde
Rådgivning om konkrete forhold
Gennemgang af bilag
Gennemgang af ansøgningsskema
Indlevering af ansøgning
Sagsovervågning
Bestil nu
FA1 - ægtefællesammenføring EKSKLUSIV
Kr.
14.499
inkl. moms - prisen kan variere
Personligt møde
Rådgivning om konkrete forhold
Gennemgang af bilag
Udfyldelse af ansøgningsskema
Sagsbestillings-id
Indlevering af ansøgning
Følgebrev
Supplerende fremsendelse
Fuld sagsovervågning
Formidling af opholdstilladelse
Bestil nu
Populær
“hvad er betingelserne!”

læs betingelserne for familiesammenføring

Se alle anmeldelser på facebook

sympatisk rådgivning

Vi følte os rigtig godt tilpas med vores sagsbehandler, som virkede umådelig sympatisk og super skarp.

JULIE ANDERSEN

ingen ting der

Det rullede bare som det skulle. kan varmt anbefale fair ophold hvis du skal have hjælp!

DAN JØRGENSEN

de kan deres arbejde

fra første kontakt til sagsafslutning mærker man bare, at her er der nogle seriøse jurister der kan deres kram.

MADS CHRISTIANSEN

God hjemmeside

Jeg synes det super smart at man kan følge sin sag ved at logge ind på sin side. Så behøver jeg ik ringer hele tiden til kundeservice!

ABDEL HUSAIN

er du sikker på at din sag er god nok?

Vi oplever henvendelser fra rigtig mange som får afslag på deres ansøgning grundet småfejl, eller forhold man nemt kunne have håndteret på forhånd.

Undgå sådan et kedeligt afslag, og sørg for i er velforberedt allerede inden i ansøger.

bestil gratis telefon konsultation