Online sagsgang, faste priser.

Du bor i Danmark og ønsker, at dit barn kan leve sammen med dig herhjemme.
kr.
10.499
Inklusiv
moms

FA7 Pakken er til dig der ønsker familiesammenføring som herboende forælder til et udenlandsk mindreårigt barn. Pakken indeholder fuld juridisk assistance. Kort sagt, så sørger vi for det hele. Du skal blot udfylde og uploade de nødvendige dokumenter til sagen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Gennemgang af bilag
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Sagsovervågning
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 10.333 kr. (2022-niveau) til Udlændingestyrelsen.

kr.
16.499
Inklusiv
moms

Denne pakke skal du vælge hvis du ønsker familiesammenføring med en udenlandsk ægtefælle og medfølgende barn samtidig. Vi anbefaler altid at du ansøger samtidig med en ægtefælle og barn, for at minimere de gebyrer der skal betales til Udlændingestyrelsen.

BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 9.460 kr. (2021-niveau) til Udlændingestyrelsen.

Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Kravene til familiesammenføring er rimelige omfattende. Du kan danne dig et overblik her.

Hvis man som forælder ønsker at opnå familiesammenføring med sit barn fra udlandet, skal både barnet og herboende forælder opfylde en række betingelser. Du kan læse en gennemgang af betingelserne her. Hvis barnet er over 15 år og under 18 år gammel kan familiesammenføring kun ske ved ekstraordinære tilfælde.

De fleste familiesammenføringer med børn sker typisk samtidig og i forbindelse med at en udenlandsk ægtefælle ansøger om familiesammenføring med en herboende ægtefælle.

Fuld tryghed

Vores sagsbehandlere er uddannede jurister med mangeårig erfaring inden for behandling af udlændingeretlige sager. De fleste af vores sagsbehandlere har tidligere arbejdet hos relevante NGO'er og Udlændingestyrelsen.

Det er jeres garanti for fuld tryghed og en optimal ansøgningsproces der sikrer jer de bedste forudsætninger for en succesfuld familiesammenføring.

Sådan fungerer det

Bestil pakke
Når du bestiller en af vores pakker på denne side, eller under en gratis telefonkonsultation, vil du blive ringet op af en sagsbehandler, som vil drøfte din bestilling med dig. Ved enighed fremsender sagsbehandleren dig en klientaftale der indeholder aftalevilkårene for vores sagsbehandling, samt betalingsinstrukser. Du binder dig først når du betaler og accepterer denne klientaftale.

Du kan i øvrigt vælge at få delt pakkeprisen, så du ikke skal betale hele beløbet på en gang.

Accepter klientaftalen
Efter din accept vil du få tilsendt velkomstbrev med log ind oplysninger til din personlige sagsside. På denne side vil du altid kunne se sagsforløbet, skrive direkte til din faste sagsbehandler, hente og uploade dokumenter der skal bruges i din sag mv.

Telefonisk møde
Din sagsbehandler vil herefter aftale et telefonisk møde med dig. Formålet med dette telefonmøde vil være at få indblik i jeres konkrete forhold, gennemgå betingelserne I skal opfylde, rådgive om forhold der bør og kan forbedres for at sikre en succesfuld ansøgning, samt at besvare alle de spørgsmål I måtte have.

Dokumenter til sagen
Sagsbehandleren står praktisk talt for alt i forbindelse med indgivelsen af jeres ansøgning. I skal blot sørge for, at fremsende sagsbehandleren de nødvendige dokumenter, som skal bruges til sagen. Dokumenterne kan I som sagt, nemt uploade via jeres personlige log ind side, eller via mail til sagsbehandleren.

Og bare rolig, sagsbehandleren vil sørge for, at rådgive jer om hvilke dokumenter I skal fremskaffe til sagen. Det kan nemlig være forskelligt fra sag til sag, alt afhængig af jeres personlige forhold. I vil også kunne hente tjeklister og guides på jeres log ind side som I kan anvende for overskuelighedens skyld.

Når I har fremsendt/uploadet alle dokumenter til sagen, vil sagsbehandleren gennemgå dem og varsle hvis der er anledning hertil.

Fremsendelse af ansøgningen
Når alt er som det bør være og klar, vil sagsbehandleren samle det hele sammen, udarbejde en argumenterende følgeskrivelse og indgive ansøgningen til Udlændingestyrelsen på jeres vegne.

Sagsbehandleren vil herefter overvåge sagen hos Udlændingestyrelsen og sørge for at besvare samtlige af Udlændingestyrelsens henvendelser.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det betyder noget for dem på et personligt plan, at kunne hjælpe med at bringe dansk-internationale familier sammen. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her. Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved jeres side og gøre alt for at hjælpe jer med at blive familiesammenført.

Vi har hjertet med

Vi driver vores virke af ideologiske årsager. Vi er meget omhyggelige med hvem vi ansætter og samtlige af vores jurister vil sværge, at det ikke er lønsedlen, men glæden ved at hjælpe familier med at opnå samliv, der motiverer og driver dem.

Vi vil samtidig også indrømme, at vi mener, at de danske regler om familiesammenføring er alt for strenge, og det er derfor en æressag at hjælpe danskere med at opnå familiesammenføring.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det er personligt betydningsfuldt og berigende for dem, at kunne hjælpe med at bringe dansk-internationale familier sammen. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her.

Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved jeres side og gøre alt for at hjælpe jer med at blive familiesammenført.

Det er ikke ualmindeligt, at sagsbehandlerne involverer sig i sagerne følelsesmæssigt og vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har modtaget blomster og chokolade fra glade par, der synes sagsbehandleren har ydet hjælp udover det forventlige.

Opfylder I ikke kravene? 

Hvis I ikke opfylder de grundlæggende krav, kan I med fordel bestille en gratis telefon konsultation, for at drøfte mulighederne for at opnå dispensation for de krav I ikke opfylder, eller andre måder der kan sikre jer et samliv her i landet.

Hvis I endnu ikke har læst betingelserne I skal opfylde kan de læses her.

Log ind på din personlige side

Familiesammenføringssager er hjertesager for vores klienter, som har et naturligt ønske om at leve sammen med deres familiemedlemmer. Vi oplever derfor at klienterne værdsætter, at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres personlige side. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se og hente guides og tjeklister.

Sagsbehandlingstid og gebyr

Udlændingestyrelsens servicemål er 7 måneder. Indlevering af korrekt udfyldt ansøgningsskema med fyldestgørende bilag, giver dig de bedste forudsætninger for en hurtig behandling. HUSK at du skal betale et særskilt gebyr til Udlændingestyrelsen på 10.333 kr. (2022-niveau), samtidig med indleveringen.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Vi har hjulpet adskillige familier

4.97/5 på TrustPilot

Thank you for completing our family! We couldn't imagine living without the little ones.

Cathrine Ogome

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
4.97/5 på Facebook
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation