Online sagsgang, faste priser.

Vil du klage over en afgørelse truffet af Udlændingestyrelsen eller SIRI, så kan vi hjælpe dig med at vurdere dit grundlag herfor og føre din klagesag ved Udlændingenævnet.
kr.
20.499
Vejledende pris, Inklusiv
moms (kan variere)

FA-Klage pakken er til dig der vil klage over en afgørelse truffet af enten Udlændingestyrelsen eller SIRI. Ingen klagesag er den samme og prisen kan derfor være mindre eller mere for vores hjælp. Under alle omstændigheder er du ikke bundet før vi har talt sammen om din sag, og du har fået et tilbud som du vælger at accepterer.

Du får en fast tildelt sagsbehandler der fører din sag hele vejen.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Rådgivning og vurdering
Question mark
Checkmark
Tjek af afslag
Question mark
Checkmark
Indgivelse af klagen
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 800 kr. til Udlændingenævnet.

Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.

Har du modtaget en afgørelse fra SIRI eller Udlændingestyrelsen som du ikke mener er korrekt kan du vælge at klage til Udlændingenævnet.

Det betyder dog ikke, at du skal klage uden belæg herfor. Vi anbefaler ikke åbenbare grundløse klager da det kan have en negativ betydning for fremtidige ansøgninger.

Det er derfor altid en god ide at få vurderet om det giver mening at klage inden man træffer beslutning herom.

Klagens indhold

Der er som sådan ingen formkrav til klagen men dens påstand om at afgørelsen er forkert bør støttes op med anbringender der henviser til relevant lovgivning og retspraksis.

En klage der er følelsesmæssig betonet vil aldrig danne grundlag for at tilsidesætte afgørelsen. Et afslag om ex. familiesammenføring kan have store konsekvenser for en familie som må adskilles og derfor vil man som Klager oftest være følelsesmæssigt berørt af et afslag. Følelserne vil oftest skygge for at man holder sig rationelt til afslaget og klageskrivelser hvor der bliver skrevet stolpe op og stolpe ned om hvor uretfærdig afgørelsen er for jer som familie, er bare ikke nok til at få Udlændingenævnet til at omgøre eller hjemsende sagen til fornyet behandling.

Hvad kan vi gøre

Vi vil som det første vurdere om der er juridisk belæg for at opstarte en klagesag. Er der det, vil vi udarbejde klagen på dine vegne og indgive den til Udlændingenævnet og samtidig argumenterer for, at du som Klager skal have lov til at blive i Danmark indtil Udlændingenævnet træffer afgørelse i din klagesag.

Frister og gebyr

Klager over afgørelser truffet af Udlændingestyrelsen eller SIRI behandles af Udlændingenævnet og du skal betale et gebyr i forbindelse med indgivelsen af klagen på 800 kr. (2021-niveau).

Klagen skal indgives senest 8 uger efter datoen på afgørelsen som du ønsker at klage over.

Log ind på din personlige side

Vi ved udlændingesager betyder meget for klienterne. Vi oplever derfor at klienterne værdsætter at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres dashboard. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Hvad siger vores klienter om os

5/5 på Facebook

Perioden efter mig og min kone fik afslag på ægtefællesammenføring var mere end grufuldt! Jeg er bare så glad for at jeg fandt Fair Ophold som ikke bare sørgede for at min kone kunne blive hos mig under klagesagen, men som også fik overbevist Udlændingenævnet om at omgøre afgørelsen.

Jeg var grædefærdig den dag Fair ophold ringede og fortalte at afgørelsen var omgjort og min kone vil få tildelt opholdstilladelse.

Fair Ophold reddede simpelthen vores liv!!

Mikael Mosegaard

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på Facebook
Kom i gang

Start din klagesag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation