Arrow up

Konsultation

Vælg konsultationsemne og bestil tid og dato

Konsultationen afholdes telefonisk og giver dig muligheden for en generel drøftelse af din sag og muligheder. Vurderes det, at der er grundlag for at ansøge, får du/I muligheden for at opstarte sagen med det samme.

Familiesammenføring

Du skal bo sammen med din ægtefælle, faste samlever, forælder eller andet familiemedlem i Danmark og vil ansøge om familiesammenføring

Dansk statsborgerskab

Kræver 9 års uafbrudt ophold i Danmark. Der er dog særlige betingelser for opholdsperiodens længde for visse grupper af ansøgere.

Permanent ophold

Du har mulighed for at få permanent opholdstilladelse i Danmark, når du har haft tidsbegrænset opholdstilladelse i Danmark i mindst 8 år. I visse tilfælde mindst 4 år.

Visum

Du skal ansøge om visum til en udenlandsk statsborger. Det kan være i forbindelse med privat besøg eller i forbindelse med noget forretning.

Opholdstilladelser

Du ønsker ophold i Danmark på baggrund af lønarbejde.


Øvrigt

Du er ikke sikker på hvilken type ansøgning du skal opstarte. Du ønsker generel råd og vejledning. Eller du ønsker at klage over en afgørelse du har modtaget.

“Jeg kunne ikke være mere glad for Fair opholds behandling af min sag.”
Irina Turgenev

100% Tryghed

Vi har behandlet et hav af udlændingesager, og sikrer dig de bedste forudsætninger for en succesfuld ansøgning.

Professionel rådgivning

Alle vores sagsbehandlere er uddannet jurister med mangeårig erfaring inden for udlændingeret ved ansættelser hos relevante myndigheder.

Faste priser

Ingen overraskelser. Kun faste priser og pakkeløsninger.