Vores mål og vision

Det er ikke nogen hemmelighed. De danske regler på udlændingeområdet er dynamisk og yderst skrappe og kompliceret. Herudover er reglerne blevet ændret mange gange med yderlige stramninger. Som følge af de mange stramninger og løbende ændringer har gjort regelområdet kompliceret at navigere rundt i, hvilket har medført at rigtige mange ansøgninger bliver afvist. Vores mål er at tilvejebringe udlændinge sober rådgivning og på den måde sikrer dem de bedste forudsætninger for en succesfuld ansøgning. Vi hælper alle udlændinge, både dem som allerede opholder sig i Danmark og dem som overveje at flytte hertil.

KUNDESERVICE

Hurtige svar

Oftest stillede spørgsmål

Er fair ophold en gratis service?

Nej. Desværre. Vi vil ønske at vi kunne hjælpe vores kunder gratis, dog er vi en virksomhed og der skal betales medarbejderlønninger, lokaleudgifter, driftsudgifter, udgifter til medarbejderudvikling via kurser og meget andet. Vi er derfor nødt til at opkræve penge for vores service for at kunne holde virksomheden kørende.

Kan priserne forhandles? 

Nej. Vores pakkepriser er nøje udmålt. Billigere priser vil gøre, at vi ikke kan få virksomheden til at køre rundt. Vores priser er dog konkurrencedygtige. Der kan i visse tilfælde være mulighed for at lave en afdragsordning.

Hvordan følger jeg med i min sag? 

Du får en login kode, så du altid kan følge med i din sag. På din login side vil du kunne se dokumenterne i din sag og andre beskeder. Du kan også altid kontakte os via mail, chat eller telefon for at få status på din sag. Husk dit sagsnummer ved henvendelse.

Kan jeg annullere min sag

Du kan altid trække din sag tilbage. Dog skal du være opmærksom på, at du bliver faktureret for den tid vi allerede har brugt på sagen. Der henvises i øvrigt til vores handelsbetingelser.

Bestil konsultation

er du sikker på at din sag er god nok?

Undgå kedeligt afslag på din ansøgning, bestil en gratis telefonisk konsultation med det samme og opnå sikkerhed og tryghed i din sag.