Online sagsgang, faste priser.

Er du nordisk statsborger og bor i Danmark, kan du ansøge om dansk statsborgerskab ved erklæring eller naturalisation.
kr.
4.499
Inklusiv
moms

STSK1 - 18-23 er til dig der er nordisk statsborger og som er mellem 18 og 23 år og har haft fast bopæl i Danmark i sammenlagt mindst 10 år, heraf sammenlagt mindst fem år inden for de sidste seks år og som nu ønsker at opnå dansk statsborgerskab.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Rådgivning
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr til myndighederne der reguleres årligt.

kr.
5.499
Inklusiv
moms

STSK1 - over 23 er til dig som er voksen nordisk statsborger og har haft fast bopæl i Danmark de sidste 7 år,  og som nu ønsker at opnå dansk statsborgerskab.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Rådgivning
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et særskilt gebyr til myndighederne.

kr.
17.995
Inklusiv
moms

STSK2 - naturalisation pakken er til dig som er nordisk statsborger, men som ikke opfylder betingelserne for at ansøge om dansk statsborgerskab ved erklæring som i STSK1 pakkerne. Du skal derfor ansøge om dansk statsborgerskab ved naturalisation.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Rådgivning
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen skal betales et gebyr på 4.000 kr. (2022-niveau) til Udlændinge- og Integrationsministeriet.

Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Kravene til dansk statsborgerskab er mange. Dan dig et overblik her.

Har du været nordiske statsborgerskab fra fødslen af, kan du være berettiget til dansk statsborgerskab ved erklæring, såfremt du opfylder visse betingelser som du kan læse nærmere om her.

Husk at det siden 1. september 2015 er blevet lovligt at have dobbeltstatsborgerskab. Du kan derfor blive dansk statsborger uden at skulle opgive dit oprindelige statsborgerskab.

Hvis du ønsker hjælp med at opnå dansk statsborgerskab kan du benytte dig af vores pakkeløsning som står beskrevet længere nede på siden.

Ansøgning, sagsbehandlingstid og gebyr

Erklæringer om erhvervelse af dansk statsborgerskab behandles af Udlændinge- og Integrationsministeriet hvor servicemålet for sagsbehandlingstiderne er ca. 6-8 måneder. Vær opmærksom på, at der skal betales et særskilt gebyr til Udlændinge- og Integrationsministeriet ved opstart af sag. Gebyrets størrelse varierer alt afhængig af din sagstype.

Gebyret betales foruden vores pakkepris.

Fuld tryghed

Vores sagsbehandlere er uddannede jurister med mangeårig erfaring inden
for behandling af udlændingeretlige sager. De fleste af vores sagsbehandlere har tidligere arbejdet hos relevante NGO'er og Udlændingestyrelsen.

Det er jeres garanti for fuld tryghed og en optimal ansøgningsproces der sikrer jer de bedste forudsætninger for en succesfuld familiesammenføring.

Sådan fungerer det

Bestil pakke
Når du bestiller en af vores pakker vedrørende dansk statsborgerskab på denne side, eller under en gratis telefonkonsultation, vil du blive ringet op af en sagsbehandler, som vil drøfte din bestilling med dig. Ved enighed fremsender sagsbehandleren dig en klientaftale der indeholder aftalevilkårene for vores sagsbehandling af din sag om dansk statsborgerskab, samt betalingsinstrukser.

Du binder dig først når du betaler og accepterer denne klientaftale.

Du kan i øvrigt vælge at få delt pakkeprisen, så du ikke skal betale hele beløbet på en gang.

Accepter klientaftalen
Efter din accept vil du få tilsendt velkomstbrev med log ind oplysninger til din personlige sagsside. På denne side vil du altid kunne se sagsforløbet i din sag om dansk statsborgerskab, skrive direkte til din faste sagsbehandler, hente og uploade dokumenter der skal bruges i din sag mv.

Telefonisk møde
Din sagsbehandler vil herefter aftale et telefonisk møde med dig. Formålet med dette telefonmøde vil være at få indblik i dine konkrete forhold, gennemgå betingelserne du skal opfylde, rådgive om forhold der bør og kan forbedres for at sikre at du opnår dansk statsborgerskab, samt at besvare alle de spørgsmål du måtte have omkring din sag om dansk statsborgerskab.

Dokumenter til sagen
Sagsbehandleren står praktisk talt for alt i forbindelse med indgivelsen af din ansøgning om dansk statsborgerskab. Du skal blot sørge for, at fremsende sagsbehandleren de nødvendige dokumenter, som skal bruges til sagen. Dokumenterne kan du som sagt, nemt uploade via din personlige log ind side, eller via mail til sagsbehandleren.

Og bare rolig, sagsbehandleren vil sørge for, at rådgive dig om hvilke dokumenter du skal fremskaffe til din sag om dansk statsborgerskab. Det kan nemlig være forskelligt fra sag til sag, alt afhængig af de konkrete omstændigheder. Du vil også kunne hente tjeklister og guides på din sagsside som du kan anvende for overskuelighedens skyld i din sag om dansk statsborgerskab.

Når du har fremsendt/uploadet alle dokumenter til sagen, vil sagsbehandleren gennemgå dem og varsle om forhold hvis der er anledning hertil.

Fremsendelse af ansøgningen
Når alt er som det bør være og klar, vil sagsbehandleren samle det hele sammen, udarbejde en argumenterende følgeskrivelse og indgive ansøgningen om dansk statsborgerskab til Udlændinge- og Integrationsministeriet på dine vegne.

Sagsbehandleren vil herefter overvåge sagen og sørge for at besvare samtlige af myndighedernes henvendelser.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det betyder noget for dem på et personligt plan, at kunne hjælpe Udlændinge der fortjener at blive i Danmark. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her. Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved din side under hele forløbet.

Vi har hjertet med

Vi driver vores virke af ideologiske årsager. Vi er meget omhyggelige med hvem vi ansætter og samtlige af vores jurister vil sværge, at det ikke er lønsedlen, men glæden ved at hjælpe mennesker, der motiverer og driver dem.

Vi vil samtidig også indrømme, at vi mener, at de danske udlændingeregler er alt for strenge, og det er derfor en æressag at kunne hjælpe personer med at komme igennem de strenge regler på bedste vis.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det er personligt betydningsfuldt og berigende for dem, at kunne hjælpe udlændinge med deres sager om ophold. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her.

Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved jeres side og gøre alt for at hjælpe jer med at blive familiesammenført.

Det er ikke ualmindeligt, at sagsbehandlerne involverer sig i sagerne følelsesmæssigt og vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har modtaget blomster og chokolade fra glade par, der synes sagsbehandleren har ydet hjælp udover det forventlige.

Opfylder du ikke kravene? 

Hvis du ikke opfylder de grundlæggende krav for at opnå dansk statsborgerskab, kan du med fordel bestille en gratis telefon konsultation, for at drøfte mulighederne for at opnå dispensation for de krav du ikke opfylder.

Hvis du endnu ikke har læst betingelserne du skal opfylde kan de læses her.

Log ind på din personlige side

Sager om ophold er typisk af stor betydning for vores klienter. Vi oplever derfor at klienterne værdsætter, at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres personlige side. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Sagsbehandlingstid og gebyr

Udlændinge- og Integrationsministeriet servicemål for afgørelse i sager hvor der ansøges om dansk statsborgerskab er på ca. 16-18 måneder. Indlevering af korrekt udfyldt ansøgningsskema med fyldestgørende bilag, giver dig de bedste forudsætninger for en hurtig behandling. HUSK at du skal betale et særskilt gebyr til Udlændinge- og Integrationsministeriet samtidig med indleveringen.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også altid skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Hvad siger vores klienter om os

5/5 på Facebook

Min sagsbehandler var bare den flinkeste nogensinde. Tusind tak Signe med al din hjælp.

Elias Wilsson

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på Facebook
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din sag hos os.
Vi er specialister inden for udlændingeret
DK har de strengeste regler
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation