Online sagsgang, faste priser.

Skal du besøge Danmark kan vi hjælpe dig med ansøgnings-processen til en fast lav pris. Så undgår du fejl og sikrer dig de bedste forudsætninger for en succesfuld ansøgning.
kr.
5.499
Inklusiv
moms

VS1 visum pakken er til dig som skal besøge Danmark kortvarigt på baggrund af familiebesøg, turistbesøg, forretningsbesøg eller kulturelt besøg. Ansøgningen indgives i ansøgers bopælsland ved den danske ambassade eller en dansk repræsentant.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Rådgivning
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation
kr.
5.499
Inklusiv
moms

Du kan søge turistvisum efter eu reglerne hvis du ønsker at besøge en ikke-dansk statsborger, som har taget ophold i Danmark efter eu's regler om frie bevægelighed.

Checkmark
Telefonisk møde
Checkmark
Rådgivning
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Checkmark
Følgeskrivelse
Checkmark
Adgang til dashboard
BestilGratis konsultation

Vær opmærksom på, at der udover pakkeprisen kan være der skal betales gebyr til myndighederne.

Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Du kan danne dig et overblik over betingelserne her.

Der kan være forskellige årsager til at man ønsker at opnå tilladelse til kortvarig ophold i Danmark. Det kan være turistmæssige årsager, (fordi man ønsker at besøge familie), kulturelle årsager, (fordi man skal deltage i et sportsligt- eller anden artistisk arrangement), eller forretningsmæssige årsager.

Er man gift med en herboende dansker er turistvisummet oftest det første man sørger for, inden man søger familiesammenføring. Med turistvisummet kan man nemlig besøge Danmark og opfylde kravet om at have besøgt Danmark mindst en gang, før man ansøger om familiesammenføring. Hvis man indgiver ansøgning om familiesammenføring under sit turistophold, kan den ansøgende ægtefælle få ret til at opholde sig i Danmark, så længe udlændingestyrelsen behandler ansøgningen om familiesammenføring (ca. 10 måneder).

Ansøgningsprocessen?

Ansøgning om turistvisum skal indgives i ansøgerens bopælsland, hos en dansk repræsentant eller ambassade. I visse tredjelande henviser den danske ambassade til eksterne virksomheder, der på ambassadens vegne behandler ansøgningerne. Det er disse virksomheder der betegnes som "dansk repræsentant".

Ansøger indgiver ansøgningen fysisk hos den danske ambassade (eller repræsentanten) og får samtidig optaget biometri. Ved indgivelse skal der betales en lokal gebyrtakst.

For at styrke ens ansøgning kan herboende familiemedlem udfylde og sende en invitationsblanket og stå inde for ansøgeren.

Hos Fair Ophold ved vi hvilke ting der er vigtige for en succesfuld ansøgning, og vi ved hvilke forhold myndighederne lægger vægt på, når de skal afgøre om visummet kan tildeles eller ej. Det er derfor en god ide, at vi er med allerede fra starten, og inden ansøgningen indgives. På den måde kan vi hjælpe dig med at sikre, at dine forhold stemmer overens med myndighedernes forventninger.

Afslag begrundes typisk med at man ikke forventer, at ansøger vil forlade Danmark efter visummets udløb. Afvejningen skærpes såfremt man søger fra et land der er på

Når ambassaden skal vurdere om visum kan tildeles kigger de bl.a. på om ansøger har noget at vende tilbage til.

Vi kender til afvejnings momenterne, og du er derfor bedre stillet hvis du henvender dig til os, allerede inden du ansøger. På den måde kan vi sikre, at dine forhold er bragt i orden, forinden du søger om visum.

Fuld tryghed

Vores sagsbehandlere er uddannede jurister med mangeårig erfaring inden for behandling af udlændingeretlige sager. De fleste af vores sagsbehandlere har tidligere arbejdet hos relevante NGO'er og Udlændingestyrelsen.

Det er jeres garanti for fuld tryghed og en optimal ansøgningsproces der sikrer jer de bedste forudsætninger for en succesfuld familiesammenføring.

Sådan fungerer det

Bestil pakke
Når du bestiller en af vores pakker på denne side, eller under en gratis telefonkonsultation, vil du blive ringet op af en sagsbehandler, som vil drøfte din bestilling med dig. Ved enighed fremsender sagsbehandleren dig en klientaftale der indeholder aftalevilkårene for vores sagsbehandling, samt betalingsinstrukser. Du binder dig først når du betaler og accepterer denne klientaftale.

Du kan i øvrigt vælge at få delt pakkeprisen, så du ikke skal betale hele beløbet på en gang.

Accepter klientaftalen
Efter din accept vil du få tilsendt velkomstbrev med log ind oplysninger til din personlige sagsside. På denne side vil du altid kunne se sagsforløbet, skrive direkte til din faste sagsbehandler, hente og uploade dokumenter der skal bruges i din sag mv.

Telefonisk møde
Din sagsbehandler vil herefter aftale et telefonisk møde med dig. Formålet med dette telefonmøde vil være at få indblik i jeres konkrete forhold, gennemgå betingelserne I skal opfylde, rådgive om forhold der bør og kan forbedres for at sikre en succesfuld ansøgning, samt at besvare alle de spørgsmål I måtte have.

Dokumenter til sagen
Sagsbehandleren står praktisk talt for alt i forbindelse med indgivelsen af jeres ansøgning. I skal blot sørge for, at fremsende sagsbehandleren de nødvendige dokumenter, som skal bruges til sagen. Dokumenterne kan I som sagt, nemt uploade via jeres personlige log ind side, eller via mail til sagsbehandleren.

Og bare rolig, sagsbehandleren vil sørge for, at rådgive jer om hvilke dokumenter I skal fremskaffe til sagen. Det kan nemlig være forskelligt fra sag til sag, alt afhængig af jeres personlige forhold. I vil også kunne hente tjeklister og guides på jeres log ind side som I kan anvende for overskuelighedens skyld.

Når I har fremsendt/uploadet alle dokumenter til sagen, vil sagsbehandleren gennemgå dem og varsle hvis der er anledning hertil.

Fremsendelse af ansøgningen
Når alt er som det bør være og klar, vil sagsbehandleren udarbejde en argumenterende følgeskrivelse, samle ansøgningen og alle bilag sammen i en PDF som fremsendes elektronisk til ansøgeren.

Når ansøgeren har indgivet ansøgningen til en dansk repræsentation i sit bopælsland overvåger vi sagen og besvare eventuelle henvendelser fra myndighederne.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det betyder noget for dem på et personligt plan, at kunne hjælpe med at bringe dansk-internationale familier sammen. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, men anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her. Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved jeres side og gøre alt for at hjælpe jer med at blive familiesammenført.

Vi har hjertet med

Vi driver vores virke af ideologiske årsager. Danmark er efterhånden blevet kendt verden over, for sin strenge retorik mod udlændinge. Det vil vi gerne være med til at ændre på, og det gør vi, en ansøgning af gangen.

Samtlige af vores sagsbehandlere er nøje udvalgte. De er blevet ansat fordi vi ved, at det er betydningsfuldt og berigende for dem, at hjælpe udlændinge med deres opholdssager. Vores sagsbehandlere er ikke bare jurister, og anser sig som aktivister. Det kan du læse mere om her.

Du kan derfor være sikker på, at din sagsbehandler vil være yderst empatisk og sympatisk og vil være ved din side og gøre alt for at hjælpe dig med din sag.

Det er ikke ualmindeligt, at sagsbehandlerne involverer sig i sagerne følelsesmæssigt og vi har ikke tal på, hvor mange gange vi har modtaget blomster og chokolade fra glade klienter, der synes sagsbehandleren har ydet hjælp udover det forventlige.

Log ind på din personlige side

Opholdssager er oftest af stor betydning for ansøgeren. Vi oplever derfor, at klienterne værdsætter, at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres personlige side.

Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Hvad siger tidligere klienter

5/5 på TrustPilot

Many thanks to fair ophold I would recommend for everyone.

Tabassum Thokar

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på TrustPilot
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din visum sag her.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation