Online sagsgang, faste priser.

Du kan søge Visum efter EU-reglerne hvis du er familiemedlem til en herboende ikke-dansk EU borger, eller en dansk statsborger, som har udnyttet sin ret til fri bevægelighed inden for EU.
kr.
6.499
Inklusiv
moms

Du kan søge visum efter eu reglerne hvis du ønsker at besøge en ikke-dansk statsborger, som har taget ophold i Danmark eller en dansk statsborger der har boet i et andet EU land, efter EU reglerne om frie bevægelighed.

Checkmark
Telefonisk møde
Question mark
Checkmark
Rådgivning
Question mark
Checkmark
Tjek af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Indgivelse af ansøgningsskema
Question mark
Checkmark
Følgeskrivelse
Question mark
Checkmark
Adgang til dashboard
Question mark
BestilGratis konsultation
Gratis konsultation
Bestil en gratis konsultation for at høre om dine ansøgningsmuligheder.

For øvrige henvendelser kan du ringe på telefon 71 74 12 26 eller sende en besked til servicecenter@fairophold.dk.
Bestil gratis konsultation
Fast pris
Vi arbejder med faste pakkepriser og du kan få delt betalingen op.
Gennemgang af krav
Du kan danne dig et overblik over betingelserne her.

Du kan søge om visum efter EU reglerne hvis du er statsborger i et land uden for EU, og familiemedlem til en

- ikke-dansk EU borger der har bosat sig i Danmark, eller
- en dansk statsborger som har boet i et andet EU land efter EU reglerne om frie bevægelighed, og som nu vender tilbage til Danmark.

Det afgørende er om hovedpersonen (den person du er i familie med, og ønsker at besøge) kan anses som en EU borger der har haft/ eller har taget ophold i et andet EU land.

Hvordan?

Ansøgning om turistvisum skal indgives i ansøgerens bopælsland, hos en dansk repræsentant eller ambassade. I visse tredjelande henviser den danske ambassade til eksterne virksomheder, der på ambassadens vegne behandler ansøgningerne. Det er disse virksomheder der betegnes som "dansk repræsentant".

Ansøger indgiver ansøgningen fysisk hos den danske ambassade (eller repræsentanten) og får samtidig optaget biometri. Ved indgivelse skal der betales en lokal gebyrtakst.

For at styrke ens ansøgning kan herboende familiemedlem udfylde og sende en invitationsblanket og stå inde for ansøgeren.

Hos Fair Ophold ved vi hvilke ting der er vigtige for en succesfuld ansøgning, og vi ved hvilke forhold myndighederne lægger vægt på, når de skal afgøre om visummet kan tildeles eller ej. Det er derfor en god ide, at vi er med allerede fra start af, og inden ansøgningen indgives. På den måde kan vi hjælpe dig med at sikre, at dine forhold stemmer overens med myndighedernes forventninger.

Afslag begrundes typisk med at man ikke forventer, at ansøger vil forlade Danmark efter visummets udløb. Afvejningen skærpes såfremt man søger fra et land der er på

Når ambassaden skal vurdere om visum kan tildeles kigger de bl.a. på om ansøger har noget at vende tilbage til.

Vi kender til afvejnings momenterne, og du er derfor bedre stillet hvis du henvender dig til os, allerede inden du ansøger. På den måde kan vi sikre, at dine forhold er bragt i orden, forinden du søger om visum.


Log ind på din personlige side

Vi oplever at vores klienter værdsætter at de til enhver tid kan følge med i sagsbehandlingen ved at logge ind på deres dashboard. Her kan man som klient følge med i sagsforløbet live, og hente/uploade relevante dokumenter til sagen, samt se guides og tjeklister.

Telefontider

Fairophold har telefontid mandag - torsdag mellem kl. 10-13 hvor du kan ringe til vores servicecenter på +45 71 74 12 26. Du kan også skrive til os på servicecenter@fairophold.dk.

Overvejer du at starte en sag, kan du bestille en gratis telefon konsultation her.

Anmeldelser

Hvad siger vores klienter om os

5/5 på Facebook

Thank you for completing our family! We couldn't imagine living without the little ones.

Cathrine Ogome

“Min kæreste var aupair i københavn og hendes opholdstilladelse stod til udløb og vi blev rådet til at blive gift i en kommune hvor der var kort ventetid. Takket være fair ophold nåede vi at indgive ansøgningen i tide og hun fik lov til at blive her i landet under sagsbehandlingen. I dag har min kone fået sin opholdstilladelse og vi er så taknemmelige. Klar anbefaling herfra!.”

Kenneth Lindholm

“Vi søgte selv efter den svenske model men blev afvist da jeg ikke blev anset for at have taget ophold i Sverige!? Selvom jeg havde boet der i 5 måneder!! med min mand! Fair ophold undersøgte sagen gratis og anbefalede at starte en sag efter de danske regler og søge dispensation. Gud ve! i dag bor vi lykkeligt sammen.”

Freja Lorentzen
5/5 på TrustPilot
Kom i gang

Start din sag med det samme

Hvorfor du bør starte din visum sag her.
Vi er specialister inden for udlændingeret
Du får tildelt en personlig og fast sagsbehandler
Fast pakkepris - blandt markedets bedste
Nem online behandling via din log ind side
100% Tryghed
Bestil pakke
Konsultation